Firmapension er også sundhed

Skal vi tage en snak om jeres firmapension?

Skriv til os
seb@sebpension.dk

Ring på 33 28 28 28 nu eller book en samtale til senere.

Book møde

Engagerede medarbejdere er en drøm; Men ikke altid for dem selv. Pludselig bliver arbejdsdagen længere, kosten en hurtigere løsning og motion en sjældenhed. Derfor bliver kunder hos SEB Pension passet ekstra godt på. Vi har udarbejdet værktøjer, der identificerer og afhjælper helbredsproblemer i tide. Sådan passer vi godt på dem, der har for travlt til at passe på sig selv.

 

Ubalance gør ondt

For lidt søvn. Nul motion. Og konstante bip på mobilen. Usund livsstil er et kæmpe problem for mange danskere og koster virksomhederne dyrt i sygemeldinger. Men op imod 40 pct. af fraværet kan forebygges, hvis problemerne bliver spottet i tide - f.eks. med et e-Helsetjek.

Læs interviewet med SEB Pensions adm. dir. Søren Lockwood her

e-Helsetjek og Videodoktor

Vores firmakunder har adgang til flere sundhedstilbud: e-Helsetjek, Videodoktor og en udvidet helbredsundersøgelse. Vi har samlet det hele, så du nemt kan finde det på vores app eller få overblik via pc'en.

Læs mere om vores tre sundhedstilbud

Bedre Dag app

Med Bedre Dag app'en kan du tage et e-Helsetjek, bruge videodoktor eller bestille en  helbredsundersøgelse på din iPhone eller Android-telefon.

Hent app til AndroidHent app til iPhone

Log på fra din PC eller Mac

Få en Bedre Dag

I SEB Pension har vi skabt en række initiativer for at øge performance, arbejdsglæde og robustheden i vores egen virksomhed. Vi deler ud af vores erfaringer på hjemmesiden Bedre Dag.

Bliv inspireret på bedredag.dk