Historie

SEB blev grundlagt af familien Wallenberg i 1856 som Stockholms første private bank. I dag, 150 år senere, er SEB blandt de førende nordiske banker.

Introduktion i Danmark

SEB kom til Danmark i 1994 med købet af Diners Club. Det var dog først i 1997, at SEB-brandet for alvor blev introduceret i Danmark, da man etablerede et obligationsteam. Det blev startskuddet på SEB's danske bank- og pensionsaktiviteter, hvor man frem til 2006 udvidede forretningen med diverse opkøb, heriblandt købet af Codan Liv og Pension samt Eurocard. 

Full scale erhvervsbank

I Danmark har SEB historisk set haft en stærk position som børsmægler og investeringsbank. De senere år har vi dog udbygget vores forretning, så vi i dag er en af landets førende erhvervs- og investeringsbanker med en fuld produktpalette til større virksomheder og institutioner.

SEB Pension er Danmarks fjerdestørste kommercielle pensionsselskab med markedets højeste kundetilfredshed. Vi er landets største udbyder af internationale kreditkort og tilbyder herudover kapitalforvaltning til institutionelle kunder og private formuer.

I 2010 opførte SEB et nyt hovedsæde, hvor størstedelen af de danske aktiviteter i dag er samlet.