Historie

SEB blev grundlagt af familien Wallenberg i 1856 som Stockholms første private bank. I dag, 150 år senere, er SEB blandt de førende nordiske banker.

Introduktion i Danmark

SEB kom til Danmark i 1994 med købet af Diners Club. Det var dog først i 1997, at SEB-brandet for alvor blev introduceret i Danmark, da man etablerede et obligationsteam. Det blev startskuddet på SEB's danske bankaktiviteter, som gennem årene blev udvidet med diverse opkøb, heriblandt købet af Eurocard. 

Full scale erhvervsbank

I Danmark har SEB historisk set haft en stærk position som børsmægler og investeringsbank. De senere år har vi dog udbygget vores forretning, så vi i dag er en af landets førende erhvervs- og investeringsbanker med en fuld produktpalette til større virksomheder og institutioner.

Vi er landets største udbyder af internationale kreditkort og tilbyder herudover kapitalforvaltning til institutionelle kunder og private formuer. I 2018 blev salget af datterselskabet SEB Pension til Danica Pension godkendt den 30. maj af de danske konkurrencemyndigheder og gennemført 7. juni.  

SEB's danske aktiviteter er i dag samlet i SEB's hovedsæde, der blev opført i København i 2010.