Mød Simon Lykke Hansen

Simon er 22 år og har taget en HHX i International Business Studies. I august 2016 blev han ansat som finanselev i SEB Pension. Han bliver færdig med sin uddannelse i 2018.

Hvorfor valgte du SEB Pension?

Jeg arbejdede i SEB kort i forbindelse med et sabbatår og havde egentlig planer om at søge ind som markedsføringsøkonom på Cphbusiness. Men da jeg så elevopslaget fra SEB Pension, blev jeg interesseret i det. Jeg havde hørt mange gode ting om at være elev i SEB Pension. Jeg blev indkaldt til en samtale og det endte med, at jeg fik elevpladsen.

Hvordan er en typisk dag for dig?

Jeg møder mellem kl. 7 og 8. Vi har flekstid, så vi har ikke nogen fast mødetid, men jer er selvfølgelig på kontoret i dagtimerne. I øjeblikket sidder jeg i Pension & Helbred, hvor jeg primært laver sagsbehandling på private kunder.

Hvordan har du udviklet dig frem til nu?

Fagligt har jeg udviklet mig utroligt meget. Jeg løser mange forskellige opgaver, samtidig med at jeg er på skole et par dage hver måned, og det giver mig en god, solid viden. På skolen lærer jeg, hvad mange af de fagudtryk, vi bruger i dagligdagen, rent faktisk betyder.

Jeg har også lært mange nye mennesker at kende. Det giver mig en god og fri hverdag, da mine kollegaer har taget godt imod mig og sørget for, at jeg ikke har følt mig fremmed.

Hvorfor vil du anbefale andre at søge ind som elev?

Fordi man får en spændende og fleksibel uddannelse, som man selv har mulighed for at præge. Uddannelsen giver dig gode kompetencer og et dybdegående indblik i den finansielle verden, specielt inden for pensions- og livsforsikring. Derudover tages der hånd om dig i SEB Pension, så du kan være helt sikker på, at din elevtid bliver god.

Hvilke planer har du for fremtiden?

Hmm. Det er jeg ikke sikker på. Jeg har jo "kun" været i SEB Pension et halvt år, så jeg har endnu ikke tænkt så meget over, hvilken vej jeg vil gå. Uanset, hvilken retning jeg vælger, vil jeg dog være godt klædt på. Jeg kunne sagtens se mig selv i SEB Pension i fremtiden, men jeg er jo stadig i begyndelsen af min uddannelse, så nu må vi se.