29-11-2017 09:47

2 internationale investeringspriser til SEB Pension

SEB Pension har netop hentet to eftertragtede investeringspriser ved den årlige uddeling af internationale IPE Awards, denne gang i Prag.  For tredje år i træk vandt SEB Pension den eftertragtede pris på aktiesiden, mens prisen som "Europas bedste pensionsselskab til investeringer i rentebaserede instrumenter" er den anden af sin slags på få år.

IPE Awards er pensionsbranchens svar på Oscar-uddelingen, hvor Investment & Pension Europe præmierer de bedste præstationer blandt europæiske pensionsselskaber inden for forskellige kategorier.

SEB Pension fik aktieprisen for konsekvent at have nytænkt og moderniseret selskabets aktieportefølje over de senere år. Porteføljen er baseret på fire forskellige byggeklodser, som giver stor gennemsigtighed og mulighed for fleksibel placering af vores investeringer. Senest har vi med succes styrket fokus på de såkaldt "aktielignende strategier" i jagten på et merafkast til kunderne.

"Vi er meget stolte. Aktier – og afkastet på dem – er afgørende for os og vores ambition om at levere markedsledende afkast til vores kunder," siger investeringsdirektør i SEB Pension Jørn Styczen.

SEB Pension fik prisen i rentekategorien for sin klare strategi og for de resultater, strategien har skabt. Strategien er udviklet til at balancere renterisikoen over for vores garantier, men rummer samtidig en fleksibel struktur, der giver mulighed for stærke merafkast i form af overlays og beskyttelse mod halerisici.

"For et selskab som vores, der sælger livslange pensioner, er renter en afgørende faktor for at skabe resultater. Prisen er en blåstempling af vores fornemste opgave som pensionsselskab: At sikre kundernes opsparinger og samtidig skabe konkurrencedygtige afkast," siger Jørn Styczen, SEB Pension.