10-04-2017 08:53

Brug mobilen til at tjekke din pension

Nu er det blevet endnu lettere at få styr på størrelsen af din pension. Og svar på, om du med fordel kan ændre på måden, du sparer op. Med app'en "Mobil e-Pension" kan du styre pensionen på din smartphone.

App'en giver dig overblik. Hvor mange penge lagde du til side til pension sidste år? Hvor meget voksede din samlede opsparing, når årets afkast og omkostninger bliver talt med? Har du penge nok, hvis uheldet rammer, og du får brug for dine forsikringer?

Alt det kan du se på mobilen. Brug Pensionsoverblikket til at få et overskueligt billede af dine indbetalinger, afkast og omkostninger de seneste år. Eller tag et e-Pensionstjek for at se, om din pensionsopsparing er up to date.

Hent app'en "mobil e-Pension"

e-Pensionstjekket er nemt. Via svar på ganske få spørgsmål og data fra Pensionsinfo er vi i stand til at give dig overblik over din pensionsopsparing og dine forsikringer. Har du nok penge til pensionstilværelsen? Og har du sikret din familie godt nok, hvis du mister livet – eller evnen til at gå på arbejde?

Du får et grønt, gult eller rødt stempel. Og vores anbefaling til, hvad det kræver af dig at optimere din pension. Du kan sætte pensionsindbetalingerne op eller ned direkte på mobilen, når du underskriver med NemID.