10-04-2018 13:54

Hvem skal kåres til Danmarks Sundeste Arbejdsplads?

Har din arbejdsplads taget et initiativ, som gør en forskel for din og dine kollegaers sundhed? Så er det måske jer, der vinder konkurrencen "Danmarks Sundeste Arbejdsplads" – hvis du skynder dig at tilmelde jer.

Konkurrencen blev skudt i gang 1. marts, og alle kan indstille og stemme på de bedste initiativer inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. Vinderne i hver af landets fem regioner kåres 22. maj, mens landsvinderen kåres 29. maj. Der er som noget nyt i år etableret en særpris for bedste initiativ inden for mental sundhed.

Så jo hurtigere, du nominerer din arbejdsplads – jo større vinderchance.

Her kan du melde din arbejdsplads til konkurrencen 

"Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2018" er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Falck Healthcare.

De fire partnere er forenet i et ønske om at skærpe opmærksomheden omkring, at en konkurrencedygtig arbejdsplads med sunde medarbejdere ikke kommer af sig selv, men kræver fokus på sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. De har et fælles mål om at sætte spot på de mange gode initiativer på danske arbejdspladser, der bl.a. kan medvirke til at nedbringe det stigende antal stress-sygemeldinger.