02-12-2016 09:57

SEB Pension vinder internationale investeringspriser

SEB Pension er kåret til Europas bedste pensionsselskab til alternative investeringer og Europas bedste pensionsselskab til investeringer i aktier ved IPE Awards 2016. 

IPE Awards er pensionsbranchens svar på Oscar-uddelingen – og kårer de bedste præstationer blandt europæiske pensionsselskaber. Torsdag den 1. december blevet årets priser delt ud i Berlin, og her sikrede SEB Pension sig to eftertragtede priser.

SEB Pension vandt i kategorierne Europas bedste pensionsselskab til alternative investeringer og Europas bedste pensionsselskab til investeringer i aktier.

”Vi er meget stolte over at vinde to meget eftertragtede priser for vores investering i aktier og vores alternative investeringer. Begge investeringsområder er afgørende for de stærke afkast, SEB Pension leverer, og vi er stole over, at de nu udløser så fornemme priser,” siger direktør i SEB Pension Kim Johansen.

SEB Pension fik prisen som Europas bedste pensionsselskab til investeringer i aktier for at have nytænkt og moderniseret selskabets aktieportefølje. Porteføljen er baseret på fire forskellige byggeklodser, som giver stor gennemsigtighed og mulighed for fleksibel placering af vores investeringer. Specielt det nye fjerde lag med afdækning af halerisiko imponerede dommerne.

Læs mere: SEB Pension vinder europæisk pris for investeringer i aktier

SEB Pension fik prisen som Europas bedste pensionsselskab til alternative investeringer for sin stringente proces til udvælgelse af eksterne forvaltere samt til vurdering af forventet afkast i forhold til risikoniveau og likviditetsbinding. SEB Pension var blandt de første på det danske marked til virkelig at se fremtiden i denne type investeringer og har igennem mange år succesrigt arbejdet med at gøre alternative investeringer til en stadig større del af kundernes portefølje.

Læs mere: SEB Pension vinder europæisk pris for alternative investeringer