Pension her og nu

Dine medarbejdere er dit vigtigste aktiv. Derfor handler det naturligvis om at passe godt på dem – og om at kunne tiltrække kompetent og kvalificeret arbejdskraft.

Jo flere raske og motiverede medarbejdere der er på arbejde og yder deres bedste, desto større positiv effekt har det på virksomhedens kultur, målsætninger og bundlinje. Så som arbejdsgiver er du naturligvis interesseret i, at alle trives og har så få sygedage som muligt.

Til virksomhedens pensionsløsning kan der høre en vifte af sundhedsfremmende tiltag. Det kan være hurtig behandling på et privathospital forebyggende helbredsundersøgelser, speciallægebehandling, genoptræning og behandlinger hos zoneterapeut, kiropraktor og fysioterapeut. Alt sammen med det formål at:

Sundhed, livsglæde og trivsel på jobbet er mere relevant end nogensinde før i en tid, hvor stress og udbrændthed desværre hører til hverdagens knap så spændende udfordringer. De nævnte tiltag er derfor naturlige ingredienser i virksomhedskulturen – og i udformningen af en moderne pensionspolitik.