Fordele for medarbejdere

Vi tager ansvar for, at pensionsløsningen passer til dine medarbejderes ønsker og behov – hele livet.

Med en sund og moderne pensionsordning sikrer vi, at dine medarbejdere holder sig raske og får dækket behovet for økonomisk tryghed. Desuden rådgiver vi personligt og proaktivt om valget af forsikringer og mulighederne for langsigtet opsparing.

e-Pension – alt foregår online

Hos SEB Pension kan du vælge e-Pension, hvor alt foregår på nettet. Lige fra kontrakten bliver indgået, dine medarbejdere kommer med i ordningen og til den daglige administration.

Uanset om du har eller vælger e-Pension, får dine medarbejdere adgang til:

  • Informationsmøder
  • Personlig rådgivning – plus en analyse af den enkeltes behov for forsikring og opsparing
  • Rådgivning om, hvor meget medarbejderen får udbetalt fra pensionsordningen:
    • hvis han eller hun bliver invalid
    • hvis han eller hun dør
    • når han eller hun går på pension

I rådgivningen tager vi også højde for, hvad medarbejderen kan få udbetalt fra det offentlige.

e-Pensions - er dine medarbejdere i rød, gul eller grøn?

Bryllup, skilsmisse, børn og bolig. Op ad karrierestigen eller ned på deltid. Hver gang, en medarbejder oplever en større omvæltning, skal pensionsordningen gennemgås for en god ordens skyld. Med e-Pensionstjek kan man på få minutter gå ind og tjekke, om man er godt og grundigt dækket ind i forhold til sin aktuelle situation.

Læs mere om e-Pensionstjek

Mobil e-Pension - app til iPhone og Android

Med Mobil e-Pension, har du e-Pension og e-Pensionstjekket lige ved hånden - bogstaveligt talt. Mobil e-Pension viser dig blandt andet dit seneste e-Pensionstjek, som fortæller dig, om din opsparing og din forsikringspakke passer til din livssituation. 

Vores app giver dig også et hurtigt overblik over dine samlede pensionsindbetalinger, forrentningen af din opsparing og dine omkostninger.

Læs mere om Mobil e-Pension

Hver enkelt medarbejder får hvert år:
  • Elektroniske årsoversigter, der viser hvor meget pensionsopsparingen er vokset – og fordelingen mellem forsikring, sundhed og opsparing
Alle former for rådgivning

Hos SEB Pension kan du og dine medarbejdere trække på viden og erfaring fra både jurister, læger og socialrådgivere. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et godt råd om fx de skattemæssige fordele – eller om, hvordan I kommer videre i tilfælde af længere sygemeldinger, alvorlig sygdom eller afskedigelse.