e-Pensionstjek

Er dine medarbejdere pension i rød, gul eller grøn?

Når din virksomhed vælger at lægge firmapensionen hos SEB Pension, giver du samtidig dine medarbejdere mulighed for at tage et e-Pensionstjek og sikre, at de er bedst muligt dækket ind i deres pensionsordning. 

SEB Pensions e-Pensionstjek tager udgangspunkt i den enkelte medarbejders økonomiske forhold og beder om svar på ni spørgsmål. På den baggrund får medarbejderne på få minutter svar på, om deres pensionsordning befinder sig på rødt, gult eller grønt niveau.

I rød, gul eller grøn?

Ligger resultatet i grønt niveau, er pensionsordningen meget tæt på vores anbefalinger – og medarbejderne kan roligt forsætte på det niveau. Hvis de på nogen måder kan forbedre deres opsparing eller forsikringer, vil de straks få besked om det.

Er medarbejderens pensionsordning på gult niveau, er den over eller under vores anbefalinger, mens rødt niveau svarer til, at opsparingen eller forsikringerne er klart under vores anbefalinger. Er det tilfældet, får medarbejderne direkte svar på, hvad de kan gøre for at justere i pensionsordningen.

Med e-Pensionstjek kan dine medarbejdere som regel med et par klik justere pensionsordningen efter vores anbefalinger og egne ønsker.

Årlig statusrapport - eller når du ønsker det

En gang om året modtager din virksomhed en statusrapport, der giver et samlet overblik over medarbejdernes pensionsordninger. Den viser, hvor mange medarbejdere der har gennemført et e-Pensionstjek, og hvor stor en andel af medarbejdernes pensionsordninger, der ligger i rødt, gult og grønt niveau med deres forsikring eller opsparing.

Hvis din virksomhed ønsker det, kan SEB Pension desuden på baggrund af rapporten tage kontakt til de medarbejdere, som ifølge vores anbefaling bør justere deres pensionsordninger og tilbyde dem personlig rådgivning.

Det er naturligvis også muligt at hente rapporten i e-Pension, når der er behov for en opdateres oversigt over medarbejdernes pensionsordninger.

Se rapporten som viser, om dine medarbejdere er på rette vej

Vil du vide mere?

Så ring og få en uddybning på 33 28 28 28.

Klik her, og læs mere om vores e-Pensionstjek