Selvstændig

Hvorfor skal selvstændige spare op? Som selvstændig erhvervsdrivende har du en ekstra god grund til at pleje din pensionsordning - for du er dit eget vigtigste aktiv.

Derfor må du passe godt på dig selv i resten af din erhvervsaktive periode – så du ikke er så sårbar i tilfælde af sygdom og ulykke.

Og så handler det naturligvis også om, at du gennem en årrække med solide afkast kan se frem til at leve, som du gør i dag – når du en dag beslutter at sælge virksomheden, føre den videre i næste generation eller blot ønsker at lukke den.

Din moderne pensionsløsning

Hos SEB Pension opnår du flere fordele gennem din pensionsordning:

  • et højt afkast til konkurrencedygtige priser og adgang til markedets mest attraktive investeringsforeninger som fx JP Morgan, Schroders, Carnegie, ABN AMRO og SEB Invest.
  • en vifte af sundhedsfremmende tiltag som fx hurtig behandling på et privathospital, forebyggende helbredsundersøgelser, speciallægebehandling, genoptræning og behandlinger hos zoneterapeut, kiropraktor og fysioterapeut
  • hjælp til at håndtere pensionsløsningen og føre pensionspolitikken ud i livet.
  • og så tager vi naturligvis også ansvar for alt det praktiske. Så kan du koncentrere dig om virksomhedens normale drift.

Sådan kan du optimere dit overskud
Hvis du vil sælge eller stoppe med at drive virksomhed
Hjælp med at foretage generationsskifte