Opsparing og afkast

Pension er ikke bare pension. Pension er den største privatøkonomiske investering for de fleste danskere – og den fås i dag i mange varianter. Derfor er valget af pensionsform ekstremt vigtig, og valget skal være rigtigt lige præcis for dig.

Spørg dig selv, om du er den risikobetonede type eller én, der foretrækker den sikre løsning. SEB Pension tilbyder opsparingsprodukter, der henvender sig til alle kunder – dem, der vil investere helt selv, dem der har lyst til at tage en risiko, men lader vores investeringseksperter om den daglige styring og dem, der vægter sikkerheden højest og gerne vil kende deres ydelse, når de går på pension.

Når du skal have pensionen udbetalt – vælg aldersforsikring, ratepension eller livrente

Traditionel pension

Denne opsparingsform er blevet anvendt i rigtig mange år, og er baseret på en gennemsnitsrente.

Læs mere om Traditionel pension

Tidspension

Tidspension er til dig, der ønsker mulighed for højt afkast samtidig med sikkerhed og stabilitet i pensionsudbetalingerne.

Læs mere om Tidspension

Markedspension

Markedspension er for dig, der ønsker en investeringsstrategi tilpasset din alder og risikoprofil - uden selv at sidde med investeringsbeslutningerne.

Læs mere om Markedspension

Link pension

Link – for dig, der selv vil bestemme. Vil du selv styre, hvad din pensionsordning bliver investeret i, så er SEB Link det rette valg.

Læs mere om Link pension