Firmapension

Markedets mest brugervenlige og præcise værktøjer. Og altid med fokus på saglig rådgivning, der møder jeres medarbejdere i øjenhøjde. Det er firmapension hos SEB Pension.

Online rådgivning

Pension er svært, men i SEB Pension prøver vi at gøre det så let som muligt for dig og dine medarbejdere at forstå det. Klik dig rundt i vores digitale univers og blive klogere på jeres pension.

Læs mere om online rådgivning i SEB 

Nem administration

En moderne pensionsløsning skal både være til at forstå og nem at håndtere i det daglige. Derfor har vi forsøgt at gøre arbejdet som administrator så brugervenligt og effektivt som muligt.

Læs mere om nem administration

At have firmapension i SEB

Vi tager ansvar for, at jeres firmapensionsløsning er til at forstå, nem at administrere og altid passer til den enkelte medarbejders ønsker og forventninger. Uanset om du leder en mindre virksomhed eller en stor koncern. For når vi tænker på jer, behøver I ikke tænke på os.

Sådan er det at have firmapension i SEB

Er jeres firmapension rød, gul eller grøn?

SEB Pension har hjulpet mange private kunder til at få overblik over deres pension via et lynhurtigt e-Pensionstjek. Nu er turen kommet til, at vores firmakunder kan tjekke deres firmapension.

Tag et Firmapensionstjek, og se om jeres firmapension trænger til et eftersyn