Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

SEBinvest: Europa Stockpicking & Alpha

Investeringsforeningen SEBinvest Europa Stockpicking blev i 2011 fusioneret med Investeringsforeningen SEB Institutionel Alpha.

Bestyrelsen for Investeringsforeningen SEBinvest havde på regnskabsbestyrelsesmødet den 2. marts 2011 besluttet at fremsætte forslag om fusion af Investeringsforeningen SEBinvest Europa Stockpicking (ISIN DK0010260116) (ophørende afdeling) med Investeringsforeningen SEB Institutionel Alpha (ISIN DK0016283054) (fortsættende afdeling). Den fortsættende afdeling, SEB Institutionel Alpha, hvis investeringsprofil foreslås ændret i forbindelse med fusionen, er ikke optaget til handel på NASDAQ OMX Copenhagen A/S, men vil blive søgt optaget til handel i forbindelse med fusionen.

Forslaget blev fremsat og behandlet på Investeringsforeningen SEBinvests ordinære generalforsamling den 6. april 2011 sammen med forslag om en række andre vedtægtsændringer. Forslaget om ændringen af investeringsprofilen for den fortsættende afdeling, SEB Institutionel Alpha blev behandlet på Investeringsforeningen SEB Institutionels ordinære generalforsamling, der ligeledes fandt sted den 6. april 2011.

Fusionsforslaget begrundes med, at den ophørende afdelings formueværdi gennem de seneste år er blevet kraftigt reduceret. Investeringsstrategien i de to fusionerende afdelinger er meget lig hinanden. Begge afdelinger investerer således i europæiske aktier. Såfremt forslaget om ændring af investeringsprofilen for den fortsættende afdeling vedtages på den fortsættende afdelings generalforsamling, vil investeringsuniverset stadig være europæiske aktier, men med hovedvægten på, at afkastet i videst mulige omfang skal afspejle afkastet på det europæiske aktieindeks, MSCI Europa. Ændringsforslaget er baseret på den generelle markedsudvikling.

For yderligere oplysninger om fusionen og ændringen af profilen for den fortsættende afdeling henvises til den af bestyrelsen udarbejdede Fusionsplan og fusionsredegørelse, som kan downloades fra menuen til højre. Dokumenterne åbnes med programmet Adobe Reader, som kan downloades gratis ved at benytte linket nedenfor.

Relaterede information

Fusionsdokumenter

Kreditorerklæring Stockpicking og Alpha.pdf (pdf)
Fusionsredegørelse SEBinvest Stockpick. og Alpha.pdf (pdf)
Revisorerklæringer Stockpicking og Alpha.pdf (pdf)
Forslag til nye vedtægter SEBinvset Stockpick. og Alpha.pdf (pdf)