Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

160 års erfaring som samarbejdspartner for privatkunder

Vores historie begyndte i Sverige i 1856. På privatområdet i Danmark har vi i dag fokus på formuerådgivning og betalingskort.

Vores historie begyndte i Sverige i 1856. På privatområdet i Danmark har vi i dag fokus på formuerådgivning og betalingskort.

Vores rådgivning bygger på langvarige relationer

Vi har 160 års erfaring som samarbejdspartner for privatkunder med ambitioner. Herfra ved vi, at den bedste rådgivning bygger på tætte og langvarige relationer.

I SEB i Danmark har vi på privatområdet fokus på formuende privatkunder. Højt serviceniveau og individuelle løsninger, der tager hensyn til vores kunders tidshorisont og præferencer, er kendetegnende for vores formuerådgivning.

Udover private banking tilbyder vi også betalingskort til private kunder. SEB Kort er et af de førende betalingskortselskaber i landet og tilbyder fleksible betalingsløsninger og kreditkort, der gør det enkelt at håndtere alle former for betalinger.

Få svar på dine spørgsmål om Brokonto

Hvis du pendler mellem Sverige og Danmark og er Brokonto-kunde, finder du svar på spørgsmål om Brokonto her. Fra 18. november 2020 er det imidlertid ikke længere muligt at åbne nye Brokonto-konti eller ansøge om Visa/Dankort i SEB.

Få svar om Brokonto