Finansiel samarbejdspartner

Dine finansielle behov er i centrum, når vi rådgiver dig om, hvordan du bør placere og pleje din formue. Hos os får du nogle af finanssektorens dygtigste specialister som dine samarbejdspartnere.

Den bedste rådgivning tager udgangspunkt i dine ønsker og et samlet overblik over dine økonomiske forhold. Udover professionel formuerådgivning tilbyder vi derfor også rådgivning om pension, lån og kredit samt almindelige bankforretninger.

Vi har mere end 150 års erfaring og er Nordens førende inden for professionel formueforvaltning. 

Vi har god tid til vores kunder og mange giver udtryk for, at de oplever en uformel kontakt. Hos os får du en eksklusiv oplevelse, da vi har få kunder per rådgiver. Særbehandling er en selvfølge, så vi sammen kan skabe den optimale investeringsstrategi.

Hvad er dine forventninger?

Udgangspunktet for vores samarbejde er en grundig afdækning af din livssituation, dine formueforhold og dit syn på risiko og afkast.

På baggrund af en behovsafdækning skaber vi sammen din optimale investeringsstrategi. Du vælger en individuel kombination af rådgivning og forvaltning, så du får præcis den grad af involvering, du ønsker.

Du får løbende opfølgning på din strategi og det afkast, som den har genereret, ligesom du modtager månedlig rapportering på dine investeringer. I samarbejde med din rådgiver vil din risikoprofil blive holdt ajour, så den altid passer til dine behov.