Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Velkommen til IFS SEBinvest

Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S forvalter danske investeringsforeninger samt kapitalforeninger og selskaber omfattet af lov om forvaltere af alternative investeringsfonde mv. 

Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S forvalter investeringsforeninger samt juridiske konstruktioner på et seriøst og profesionelt grundlag og er omfattet af Lov om forvaltere af alternative investeringsfonde mv.

Hvem er vi?

Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S blev stiftet den 1. marts 1998 og har mere end 20 års erfaring som forvalter. IFS SEBinvest er ejet af de forvaltede foreninger.

Vi forvalter danske investeringsforeninger (UCITS) samt kapitalforeninger og selskaber omfattet af lov om forvaltere af alternative investeringsfonde mv. (AIF) og er under tilsyn af Finanstilsynet i Danmark.

Vi tilbyder uafhængige, transparente og enkle administrationsløsninger til de kunder, som ønsker deres formue administreret til en konkurrencedygtig pris for en høj kvalitet. Vi laver fleksible totalløsninger, som er tilpasset til individuelle behov, og som er designet til at være både effektive og compliant med gældende regulering. Vi tilbyder løbende og kompetent sparring omkring gældende og kommende regulering og tilsynspraksis og betydningen heraf for vores kunder og deres administrationsløsninger.

Vi er ejet af de foreninger, som vi administrerer og har 60 mia. DKK. under administration.

Kontakt

SEB-huset
Bernstorffsgade 50
1577 København V