Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Sådan får du adgang til vores medlemsportal

SEB har i samarbejde med Computershare etableret en medlemsportal for Investeringsforeningen SEBinvest. Her kan du se de afdelinger og andelsklasser du er medlem i og tilmelde dig generalforsamling.

På medlemsportalen kan du:

  • se dine kontaktoplysninger i ejerbogen. 
  • se dine beholdninger i forskellige afdelinger og andelsklasser. Det er dog kun de navnenoterede beviser, der fremgår af medlemsregisteret og kun beviser i SEBinvest.
  • abonnere på at modtage kvartalsorientering, årsrapporter og indkaldelser til generalforsamlinger via e-mail.

Du kan ikke selv ændre i dine stamoplysninger (navn og adresse) eller handle med investeringsbeviser i medlemsportalen. Hvis du ønsker dette, bedes du henvende dig i et pengeinstitut.

Sådan får du adgang

For at få adgang til medlemsportalen, skal du bruge et brugernavn og en adgangskode. Du kan enten logge på via NemID eller bruge dit VP-kontonummer (Depotnummer).

Brugernavnet er dit VP-kontonummer, som du kan få oplyst hos dit pengeinstitut. VP-kontonummeret består af dit depotnummer og i nogle tilfælde et foranstillet reg. nr. fra dit pengeinstitut (i alt 15 cifre). VP-kontonummeret og adgangskoden sendes ud til de navnenoterede medlemmer i forbindelse med den årlige ordinære generalforsamling.

Adgangskode

Hvis du ikke har modtaget en adgangskode, eller hvis du har glemt din kode, kan du bestille en midlertidig kode ved at klikke på linket til medlemsportalen. Klik på "Glemt adgangskode/bestil login" og følg vejledningen. Første gang du logger på, bliver du bedt om at ændre din adgangskode. 

SEB kan desværre ikke oplyse dig om din adgangskode.

 

Har du allerede adgang

Log på medlemsportalen

Kontakt

SEB-huset
Bernstorffsgade 50
1577 København V