Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Corporate bank for danske virksomheder med ambitioner

SEB har drevet corporate banking i 160 år - heraf 25 år i Danmark. Det er er vores passion, og vi er stolte af at være relationsbanken for større danske virksomheder.

SEB har drevet corporate banking i 160 år - heraf 25 år i Danmark. Det er er vores passion, og vi er stolte af at være relationsbanken for større danske virksomheder.

Mere end 25 års erfaring med corporate banking i Danmark

Vi har fokuseret vores kapital og ressourcer på at skabe de bedste forudsætninger for at være en dansk coporate bank. Vi driver ikke retailbanking i Danmark, men har en strategi om at være finansiel partner for større danske virksomheder. 

Internationalt udsyn, nytænkning og en medarbejderstab med et bredt kompetencefelt er fundamentalt, når man driver en nordeuropæisk storbank. Mindst lige så vigtigt er et indgående kendskab til dansk erhvervsliv, til de danske virksomheder og de muligheder og udfordringer, de står overfor – i Danmark og på de internationale markeder.  

Vores Client Excutives, produktspecialister og ledelse er blandt landets mest erfarne, når det kommer til at servicere danske corporate kunder. Det er er vores passion, og vi er stolte af at være relationsbanken for større danske virksomheder.  

 

Din adgang til viden

Vi producerer en række rapporter og analyser, der dækker markedstendenser og de temaer, der tager dagsordenen i lokale og globale økonomier. 

Hent vores seneste analyser

Indsigt i vores finansielle udvikling

Hent vores seneste regnskaber og øvrige finansielle rapporter - og få adgang til vores finansielle kalender.

Læs nyheder fra Investor Relations

IBAN værktøj

For at foretage overførsler til en udenlandsk konto skal man have et IBAN - International Bank Account Number.

Udregn et SEB IBAN

Validér et IBAN

Kontakt os

Vi ser frem til at komme i dialog med jer med viden og rådgivning, der er tilpasset jeres behov. Kontakt vores hovednummer i SEB i Danmark.