Om SEB

SEB er en førende nordisk finanskoncern. Vi tror på, at nyskabende individer og innovative virksomheder er afgørende for at skabe en bedre verden. Vi er her for at hjælpe dem med at opnå deres mål og få succes i både gode og dårlige tider. We care for ambition.

I Sverige og de baltiske lande tilbyder SEB finansiel rådgivning og et bredt udbud at finansielle tjenester. I Danmark, Finland, Norge og Tyskland har SEB stærkt fokus på corporate og investment banking, ud fra et fuldservice koncept til erhvervsvirksomheder og institutionelle kunder.

Relationsbank i 160 år

SEB er en førende nordisk finansiel koncern grundlagt af familien Wallenberg i 1856. I Danmark har vi strategisk fokus på virksomheder og institutioner.

Læs mere om SEB i Danmark

Regnskaber

Få indsigt i SEB Koncernens finansielle udvikling og læs de seneste årsrapporter på sebgroup.com. Her finder du også en finansiel kalender og kontaktinformation til Investor Relations. 

Læs de seneste årsrapporter her

Pressekontakt

Journalister og øvrige repræsentationer fra pressen er velkommen til at kontakte os. Ring eller skriv venligst direkte til vores pressekontakter. 

Find pressekontakt
Vores eksperter og nøglepersoner

Kontakt

Ring til os
33 28 28 28