Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Bliv en del af SEB - vi værner om dine ambitioner

Hos SEB bliver du del af et internationalt miljø og får nogle af finanssektorens dygtigste specialister som dine kolleger.

Hos SEB bliver du del af et internationalt miljø og får nogle af finanssektorens dygtigste specialister som dine kolleger.

Karriere

I SEB bliver du del af et internationalt miljø. Du får mere end 15.000 kolleger i en af Nordens førende finansvirksomheder, der i dag er til stede i 20 lande. Vi har alle en ting til fælles. Vi vil være en positiv drivkraft i samfundet.

Med en historie, der går 160 år tilbage, har vi i SEB altid været styret af en stærk overbevisning om, at nyskabende individer og innovative virksomheder er afgørende for at skabe en bedre verden. Vi værner om ambitioner - både hos enkeltpersoner og i virksomheder - og vi er her for at hjælpe med at nå dem. 

Byg din fremtid sammen med os

Vores ambition om at være blandt de bedste kræver, at vi har de dygtigste medarbejdere. Vi giver dig mulighed for at udfolde dit potentiale og udvikle dit talent. Vi tilbyder dig muligheder og spændende udfordringer. Til gengæld forventer vi, at du har lyst til at vokse sammen med os og tage ansvar for din egen udvikling.

Din karriere kan bevæge sig i mange forskellige retninger. Hvis du har talent, er det stort set din egen ambition, der styrer, hvad dit næste skridt bliver.

Ud over fremragende jobfærdigheder leder vi efter mennesker, der deler vores værdier. Mennesker, der tror på, at mangfoldighed og inklusion er nøglen til succes - og ønsker at være at påvirke samfundet i en positiv og mere bæredygtig retning.

Find dit næste job hos os

Find dit nye job her

Se vores ledige stillinger i Danmark og globalt. 

Ledige stillinger i Danmark

Ledige stillinger globalt

Når du søger job hos os

Læs om vores rekrutteringsproces og få gode råd til din ansøgning. 

Sådan foregår en ansættelse

Tips til ansøgningen

Kontakt os

Har du spørgsmål om mulighederne i SEB, er du velkommen til at kontakte vores HR-team i Danmark.