Job og karriere

Hos SEB bliver du del af et internationalt miljø og får nogle af finanssektorens dygtigste specialister som dine kolleger. Entreprenørånden præger vores kultur, og vi har en uhøjtidelig tone, hvor hierarkier ikke står i vejen for et samarbejde.

Vores ambition om at være blandt de bedste kræver, at vi har de dygtigste medarbejdere. Vi giver dig mulighed for at udfolde dit potentiale og udvikle dit talent.  

Vi lover kunder en værdifuld relation. Derfor er vi ivrige efter at ansætte folk, der er passionerede omkring deres arbejde, og som forstår at sætte kunden i fokus. 

Mød Jon Kaznelson

Jon Kaznelson er ansat som Analyst hos SEB Corporate Finance. Her får han indblik i forretningen hos nogle af Nordens største virksomheder og præsenteres for alle de vinkler, som en Corporate Finance-opgave byder på.

Mød Kerstin Lysholm

Kerstin Lysholm, Head of Alternatives og Product Development i SEB Pensions investeringsafdeling. På den ene side arbejder arbejder hun med de mest komplekse investeringsløsninger. På den anden side kommunikerer hun det letforståelig til kunderne.

Mød Mette Mulvad

Mette Christine Mulvad er Marketingchef i SEB Danmark og SEB Pension. For hende går digitalisering og kreativitet ofte op i en højere enhed, når hun arbejder for at understøtte SEB's tiltag om at blive det førende online pensionsselskab.