Gå til søgefunktion Gå til indhold

Vores historie i Danmark

SEB's bygning i København i Danmark ses udefra. Bygningen er kendetegnet ved sine glasfacader og med et bakket areal uden for, der ofte besøges af skatere

SEB blev grundlagt af familien Wallenberg i 1856 i Stockholm. I dag, mere end 160 år senere, er SEB blandt de førende corporate og investment banker i såvel Norden som Danmark.

SEB kom oprindeligt til Danmark i 1994 med købet af Diners Club. I 1997 blev SEB-brandet for alvor introduceret i Danmark med etableringen et obligationsteam. Det blev startskuddet på SEB's danske bankaktiviteter, som gennem årene blev udvidet med diverse opkøb, heriblandt købet af Eurocard.

I Danmark har SEB historisk set haft en stærk position som børsmægler og investeringsbank. Særligt gennem det seneste årti har vi dog udbygget vores forretning, så vi i dag er en af landets førende erhvervs- og investeringsbanker med en fuld produktpalette til større virksomheder og institutioner.

Vi er landets største udbyder af internationale kreditkort og tilbyder herudover kapitalforvaltning til institutionelle kunder og velhavende privatpersoner.

SEB's danske aktiviteter er i dag samlet i SEB's hovedsæde, der blev opført i København i 2010.