Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Vores historie i Danmark

SEB's bygning i København i Danmark ses udefra. Bygningen er kendetegnet ved sine glasfacader og med et bakket areal uden for, der ofte besøges af skatere

SEB blev grundlagt af familien Wallenberg i 1856 i Stockholm. I dag, mere end 160 år senere, er SEB blandt de førende corporate og investment banker i såvel Norden som Danmark.

SEB kom oprindeligt til Danmark i 1994 med købet af Diners Club. I 1997 blev SEB-brandet for alvor introduceret i Danmark med etableringen et obligationsteam. Det blev startskuddet på SEB's danske bankaktiviteter, som gennem årene blev udvidet med diverse opkøb, heriblandt købet af Eurocard.

I Danmark har SEB historisk set haft en stærk position som børsmægler og investeringsbank. Særligt gennem det seneste årti har vi dog udbygget vores forretning, så vi i dag er en af landets førende erhvervs- og investeringsbanker med en fuld produktpalette til større virksomheder og institutioner.

Vi er landets største udbyder af internationale kreditkort og tilbyder herudover kapitalforvaltning til institutionelle kunder.

SEB's danske aktiviteter er i dag samlet i SEB's hovedsæde, der blev opført i København i 2010.