Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Årsregnskab 2015 for SEB i Danmark: Fortsat vækst i den underliggende forretning

SEB i Danmark opnåede i 2015 et resultat på DKK 1.134 mio.(DKK 1.402 mio.). Den resultatmæssige tilbagegang skyldes en ekstraordinær negativ engangspost. Driften af den underliggende forretning gav en fremgang på 33 %.

I en kommentar udtaler lancechef Peter Høltermand:

"Vi kan i 2015 glæde os over et fint resultat i den underliggende forretning i Danmark. Trods vanskeligere markedsvilkår med stor volatilitet i de finansielle markeder og en skærpet konkurrencesituation kan vi med tilfredshed konstatere en fremgang på 33% i det underliggende forretningsresultat. Den positive udvikling er primært drevet af en indtægtsfremgang på vores institutionelle kunder og et øget forretningsomfang som følge af styrkede relationer med de store danske erhvervsvirksomheder. Vi kan også konstatere en fin fremgang i vores kortforretning, samtidig med at SEB Pension fastholder sidste års høje resultatniveau".

*Som oplyst i pressemeddelelse af 5. maj 2015 og årets tidligere regnskabsmeddelelser påvirkes SEB's regnskabsresultat negativt af en ekstraordinær engangspost på SEK 920 mio. (DKK 726 mio.) som følge af den schweiziske højesterets afgørelse om at underkende tidligere retsinstansers afgørelse om SEB's ret til at få refunderet udbytteskat for årene 2006-2008.

Yderligere information
Ricco Madsen, Head of HR & Communications, Denmark, ricco.madsen@seb.dk, 33 28 10 21