Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Kommentar vedr. Finanstilsynets redegørelse om inspektion i SEB i Danmark

Finanstilsynet har som led i en ordinær inspektion foretaget en undersøgelse af arbejdet med forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering i SEB’s danske bankfilial. Tilsynet peger på et antal forbedringstiltag, som SEB i Danmark adresserer.

Finanstilsynet har i forbindelse med sit løbende tilsyn gennemført undersøgelser vedr. forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering i en række danske banker i 2021 – herunder SEB’s filial i Danmark. Finanstilsynets redegørelse indeholder et antal påbud vedrørende interne rutiner, og processer.

”Vi har modtaget Finanstilsynets redegørelse og tager påbuddene heri alvorligt. Samtidig skal det noteres, at redegørelsen ikke omhandler mistanke om hvidvask i SEB i Danmark. Vores ambition er altid at gøre vores bedste for at forhindre, at vi udnyttes til økonomisk kriminalitet. Allerede før inspektionen var vi i SEB godt i gang med at foretage forbedringer på de områder, Finanstilsynet påpeger i deres redegørelse,” siger Head of Communications, Ricco Madsen.

SEB vil nu analysere redegørelsen og adressere behovet for yderligere tiltag.

Læs Finanstilsynets redegørelse her