Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Ny netbank til erhverv

Netbanken for erhvervskunder relanceres onsdag 11. september i nyt design, der skal forbedre brugeroplevelsen på både mobil, tablet og PC.

Erhvervskunderne i SEB vil fra onsdag 11. september møde et nyt design i netbanken. Det skal løfte brugeroplevelsen - og give bedre overblik og hurtigere adgang til relevante funktioner.

På forsiden i ”Mit overblik” samles funktioner som konti, saldi, mulighed for at indlæse betalingsfiler og eksportere FI-Indbetalinger med få klik . Samtidig udbygges Netbank Erhverv med et nyt og brugervenligt investeringsoverblik, som giver et hurtigt visuelt overblik over beholdninger, afkast og bevægelser.

Den nye netbank er lavet i et responsivt design. Det vil sige, at indholdet automatisk tilpasser sig den skærm kunderne benytter netbanken på. Det vil bl.a. gøre det mere brugervenligt at navigere i netbanken på mobilen.

Det er fortsat BEC, der er leverandør af SEB’s netbank i Danmark.

Ny netbank privat

I løbet af efteråret vil Netbank Privat ligeledes blive relanceret på baggrund af samme designprincipper.

De kunder, der både benytter Netbank Private og Netbank Erhverv vil fremadrettet skulle logge ind to forskellige steder, hvilket vil fremgå af login-modulet på seb.dk fra 11. september.