Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

SEB Investment Management ansætter nyt team til danske aktier

SEB Investment Management har fornøjelsen af at kunne annoncere, at vi har ansat et nyt team til at forvalte danske aktier. I rekrutteringen er der lagt vægt på at sammensætte et unikt team, der kombinerer grundig analytisk viden med imponerende forvaltningsresultater.

Som Portfolio Manager har vi ansat Kenneth Graversen. Kenneth kommer fra en stilling som Member of the Investment Board, Portfolio Manager hos AllianceBernstein og har arbejdet som Portfolio Manager i 12 år. Tidligere i sin karriere har Kenneth været aktieanalytiker på danske aktier over en periode på 15 år, afsluttende med en 5-årig periode som chef for aktieanalyseafdelingen hos Enskilda Securities (SEB Equities). Kenneth er uddannet cand. merc. fra CBS.

Som Portfolio Manager har vi også ansat Daniel Patterson. Daniel har de senest 2 år været Portfolio manager på danske aktier hos Danske Capital. Tidligere i sin karriere har Daniel arbejdet 8 år som aktieanalytiker, først i Danske Bank og sidenhen 5 år hos SEB Equities. Daniel er uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus og har endvidere gennemført CFA-uddannelsen.

Til at støtte de to Portfolio Managers har vi tilknyttet Michael West Hybholt som analytiker. Michael har arbejdet som analytiker på danske aktier gennem de seneste 19 år, bl.a. hos Nordea og Danske Bank. Michaels fokus som analytiker har primært været danske small- og midcap selskaber. Michael er uddannet cand. merc. fir. fra CBS.

Afslutningsvis har vi ansat Daniel Wesch som research assistent. Daniel er stud.polit. på Københavns Universitet.

"Det nye team fortsætter vores tradition med en bottom-up baseret investeringsproces, hvilket har kendetegnet SEB gennem snart 20 år. Vi er overbeviste om, at teamet til fulde vil leve op til de historisk flotte resultater indenfor forvaltning af danske aktier, som SEB har leveret", udtaler Lars Juelskjær, Head of SEB Investment Management i Danmark.

Daniel Patterson og Michael West Hybholt tiltræder hos SEB den 1. november, så der er tid til overlevering af opgaver fra det nuværende team, der forlader SEB ved årsskiftet.