Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Regnskab 2021: Årsresultat med fremgang på 22 pct. i Danmark

SEB Danmark opnåede i 2021 et resultat på 1.030 millioner DKK – en fremgang på 22 procent sammenlignet med 2020 (842 mio. DKK).

SEB i Danmark leverer et stærkt årsregnskab for 2021 med en resultatfremgang på 22 procent i forhold til 2020. Det er især erhvervs- og investeringsbankdivisionen, der driver fremgangen i 2021.

Landechef i SEB Danmark, Mark Luscombe udtaler: ”I SEB i Danmark leverer vi et meget tilfredsstillende resultat i 2021, og vi kan glæde os over, at stort set alle forretningsområder inden for Large Corporates & Financial Institutions bidrager til den flotte fremgang. Det er et udtryk for, hvordan vi i SEB for alvor bliver mere og mere involverede i den daglige, løbende forretning hos vores kunder og ikke på samme måde som tidligere er afhængig af de eventbaserede aktiviteter .”

”I 2022 kan vi markere vores 25-års jubilæum som bank i Danmark. SEB har gennemgået en fantastisk udvikling fra et børsmæglerhus til en af landets førerende erhvervs- og investeringsbanker – og særligt de senere år har vi cementeret vores position hos de store virksomheder og institutionelle kunder. Det har vores kunder kvitteret for senest med en førsteplads i Prosperas Corporate Banking kundetilfredshedsundersøgelse. Det forpligter – og det ser vi i den grad, at vores medarbejdere tager seriøst. De arbejder stenhårdt for at opfylde vores kunders høje forventninger, hvilket afspejles i årets fine resultat,” siger Mark Luscombe.

 

Læs mere i regnskabet fra SEB Group