Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

SEB tilbyder virksomhedskunder MobilePay

Ny aftale med MobilePay giver SEB Danmarks virksomhedskunder adgang til at integrere mobilbetalingsløsningen i deres forretning.

I dag kræver det kun et enkelt ”swipe” eller to at betale for indkøb i mange butikker - og flere steder vælger forbrugerne selv, om de vil gøre det med kort eller mobiltelefon.

Om få år vil de formentlig blot kunne tage varerne fra hylderne og forlade forretningen, mens mobilen klarer betalingen fra lommen. 

Det er ét af flere scenarier for, hvordan betalingsinfrastrukturen kan se ud i fremtiden. For tiden er der fart på udviklingen – og kamp om at blive nummer et på markedet. 

Adgang til veludviklet økosystem

Hos SEB Danmark er strategien at følge markedet og udbyderne tæt - og bl.a. indgå partnerskaber med et bredt udsnit af dem. Derfor har SEB Danmark indgået en aftale med MobilePay om at tilbyde virksomhedskunder integration af mobilbetalingsløsningen i deres forretning.

”Aftalen med MobilePay betyder, at vi nu kan tilbyde vores virksomhedskunder adgang til et meget veludviklet økosystem inden for mobilbetaling i Danmark,” siger Tom Bonavent, Head of Transaction Services i Danmark.

Virksomheder, der har behov for sparring om fremtidens betalingsmetoder og/eller opsætning af MobilePay, kan kontakte Business Manager Kenneth Drægert Nielsen.