Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

SEB investerer i global kapitalforvaltning

SEB har leveret markant vækst inden for kapitalforvaltning for udenlandske investorer – og investerer nu yderligere i forretningsområdet. Det sker med etablering af et nyt team i Asset Management Sales i Danmark.

Gennem de seneste år har internationale investorer øget interessen for nordiske investeringsprodukter, og det har været medvirkende til den vækst, SEB har leveret inden for global kapitalforvaltning de senere år. Nu skruer SEB yderligere op for sit internationale fokus og investerer i etablering af et nyt team, der skal ekspandere den globale kapitalforvaltning. Det sker med afsæt i SEB i Danmark.

”I Danmark har vi leveret en markant vækst i vores globale kapitalforvaltning. Den er i høj grad drevet af SEB’s mangeårige globale tilstedeværelse, der har skabt tæt dialog med nogle af verdens førende investorer,” siger Peter Lauridsen, der er ansvarlig for aktiviteterne mod institutionelle investorer i SEB Danmark.

Det nye team i Danmark

Det nye team International Sales bliver en del af Asset Management Sales i SEB Danmark.

”Vi ser frem til at ekspandere vores forretning på globalt plan. Vi ser det som en stor styrke, at vi kan kombinere vores stærke resultater og erfaringer i Danmark med hele SEB’s globale netværk – og nå endnu bredere ud til store institutionelle investorer,” siger Peter Lauridsen.

Til at forfølge den internationale strategi har SEB Danmark i første omgang samlet et team på tre erfarne personer. Head of International Sales bliver Bjarne Høy Steden-Hirschorn med erfaring fra Danske Capital og senest Nykredit. Derudover bliver Kevin Legind-German, der kommer fra BankInvest, og Peter Thiberg, som er rekrutteret i SEB Markets, en del af teamet.

SEB er en førende nordisk finanskoncern, der er til stede i omkring 20 lande verden over. SEB er i dag en af de største kapitalforvaltere i Norden og i Danmark med en samlet kapitalforvaltning på ca. 1.500 milliarder DKR.