Nyheder

Vælg år

  • Har du nogensinde tænkt over, hvor meget tid du bruger på din bil hvert år? Eller på dit hjem? Men hvor meget tid har du så brugt på din pensionsopsparing. Mere tid end på din bil? Eller på dit hjem? For sådan burde det være for de fleste af os, når man sammenligner den finansielle værdi af de tre ting. Selvfølgeligt burde der investeres mest tid der, hvor den underliggende finansielle værdi er højest. 

  • Stadigt flere danskere arbejder efter, de har passeret folkepensionsalderen. Tjener du for meget, bliver din folkepension sat ned. Sørg for at udskyde den, hvis du ikke vil snyde dig selv.

  • Er du en af dem, der gerne vil tage en ekstra tørn på arbejdsmarkedet efter folkepensionsalderen, så husk at du kan få udbetalt både din ratepension og din livrente i flere bidder. På den måde kan din private pensionsopsparing supplere din løn i en række år, inden du stopper helt med at arbejde.

  • Jo flere aktier, jo bedre. Sådan kan man sammenfatte første kvartal 2017 som pensionsopsparer. For jo mere risiko, du har haft på din opsparing, jo højere afkast har du fået i SEB Pension.

  • Usund livsstil giver stress og lavere produktivitet på masser af danske arbejdspladser. I maj 2017 lancerer SEB Pension et nyt sundhedstjek, som skal hjælpe virksomhederne med at spotte problemerne i tide – og sætte ind de rigtige steder.