Gå til søgefunktion Gå til indhold

Din browser er forældet. For en bedre og mere sikker brugeroplevelse anbefaler vi, at du benytter en anden browser.

Private Banking

SEB og Ringkjøbing Landbobank har indgået et strategisk partnerskab. Det omfatter bl.a., at Private Banking-kunder og medarbejdere overføres til Ringkjøbing Landbobank. 

SEB og Ringkjøbing Landbobank har indgået et strategisk partnerskab. Det omfatter bl.a., at Private Banking-kunder og medarbejdere overføres til Ringkjøbing Landbobank. 

Strategisk partnerskab mellem SEB og Ringkjøbing Landbobank

Private Banking-kunder i SEB Danmark vil fra 10. maj 2022 blive overført til Ringkjøbing Landbobank. Læs mere om, hvad det betyder for dig som Private Banking-kunde. 

SEB og Ringkjøbing Landbobank har indgået et strategisk partnerskab, der skal styrke rådgivningen, produktudbuddet og investeringsmulighederne for Private Banking-kunderne. Partnerskabet blev annonceret  27. april med ”closing” af aftalen 10. maj 2022 og omfatter bl.a., at Private Banking-kunder og medarbejdere overføres til Ringkjøbing Landbobank.

Kundeforholdene forventes at blive overført i løbet af 2. kvartal 2022. Indtil dit kundeforhold er overført, gælder de nuværende vilkår og betingelser - og du logger ind i netbank som hidtil øverst i højre hjørne eller herunder.

Log ind - Netbank Privat

Du bevarer dine rådgivere

Du vil fortsat have kontakten med dine vante rådgivere. I forbindelse med det strategiske partnerskab vil SEB's medarbejdere i Private Banking i Danmark fra 10. maj være overdraget til Ringkjøbing Landbobank, der har oprettet en ny afdeling i København. Afdelingen har adresse i Bernstorffsgade 50, hvor SEB har sit danske domicil. 

SEB’s kundeforhold til store virksomheder, finansielle institutioner og til kunderne i SEB Kort fortsætter som hidtil og berøres ikke af det nye partnerskab. Kundeforholdet til de mest komplekse kunder i Private Wealth Managementsegmentet bevares ligeledes i SEB, der opretter en helt ny afdeling med fokus på Family Offices.

Publikationer

Hvert kvartal opdaterer vi dig på den økonomiske udvikling med Kvartalsrapporten og Puljenyt. 

Hent vores publikationer

Kontakt SEB i Danmark

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til fortsat at kontakte SEB Danmark på telefon eller e-mail.