Karriereveje

Byg din fremtid sammen med os. Vores størrelse og internationale netværk giver mulighed for at udvikle dit talent i mange forskellige retninger.

Vi tilbyder dig muligheder og spændende udfordringer. Til gengæld forventer vi, at du har lyst til at vokse sammen med os og tage ansvar for din egen udvikling. Din karriere kan bevæge sig i mange forskellige retninger. Hvis du har talent, er det stort set din egen ambition, der styrer, hvad dit næste skridt bliver.

Din udvikling er vores fremtid

Én gang årligt afholdes en personlig udviklingssamtale med din leder, hvor I evaluerer din performance og diskuterer dine videre udviklingsmuligheder. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal inspireres, udvikles og tilegne sig de kompetencer, som ændrede markeds- og kundebehov dikterer. SEB tilbyder derfor træningsprogrammer og uddannelsesmuligheder både inden og uden for koncernen.

Muligheder i udlandet

Vores hjemmemarkeder er i Norden, de baltiske lande og Tyskland. Mange af vores kolleger rykker dog også videre ud i verden til vores kontorer i f.eks. Hong Kong, New York, New Delhi, Shanghai, Singapore og Moskva. Vi er til stede i over 20 lande, så der er talrige karrieremuligheder for den ambitiøse og talentfulde kandidat.