Vores divisioner

Large Corporates & Financial institutions

Large Corporates & Financial Institutions tilbyder rådgivningsbaseret commercial and investment banking services til store selskaber og finansielle institutioner i Norden og Tyskland. Kunderne serviceres desuden gennem en omfattende international tilstedeværelse. Finansiering, valutahandel, likviditetsstyring, kapitalmarkedstjenester og depotbanksfunktion er del af vores produktudbud.

Investment Management

SEB Investment Management er et professionelt forvaltningshus, der henvender sig til det institutionelle segment. Gennem fokus og konkurrencedygtige priser tilstræber SEB Investment Management at være det naturlige valg inden for kapitalforvaltning. Investment Management tilbyder et fuldt spektrum af kapitalforvaltning og investeringsrådgivning. Enheden håndterer også investeringsforeninger og diskretionære mandater for alle områder af SEB.

Corporate & Private Customers

Corporate & Private Customers yder finansiel service og rådgivning til små og mellemstore virksomheder såvel som privatpersoner i Sverige. Divisionen er også ansvarlig for private banking kunder i de nordiske lande og Luxembourg samt SEB's kortvirksomhed i de nordiske lande. I Danmark markedsfører og sælger vi kreditkort og rejseadministrationsløsninger under varemærkerne Eurocard, GlobeCard og sammen med vores partnere Circle K og SAS.

Group Staff and Business Support

Group Staff and Business Support er en samlet betegnelse for de supportfunktioner, der med specialviden inden for f.eks. jura, IT, human ressources og risikostyring supporterer organisationen.